EN REKLAMBYRÅ MED många lådor att dra ut

Om Hördegård & Svahn Reklambyrå

En riktig reklambyrå mitt i händelsernas centrum
VILKA ÄR VI?

Hördegård & Svahn Reklambyrå finns i Vetlanda och jobbar med både mindre och större projekt åt våra kunder. Vi erbjuder kompletta magasins- och broschyrlösningar där vi sköter allt från fotografering, textskrivning till färdigtryckt material, hemsidor till både små- och medelstora företag.

Vi tar fram allt inom skyltning, dekor och digital signage, till exempel väntrums-TV. Under en lång period har vi också fungerat som produktionsbyrå åt större företag, där vi sätter oss in i företagets produkter eller tjänster och hjälper till med bland annat produktblad, annonser med mera.

Vårt upptagningsområde är Vetlanda, Sävsjö, Eksjö, Nässjö och Åseda.

Lång erfarenhet

Tillsammans har vi arbetat på reklambyrå i mer än 35 år. Detta borgar för att vi vet vad vi pratar om och vad vi gör.

Egen produktion

Förutom traditionell reklambyråverksamhet har vi även egen tillverkning av klädtryck och bildekor. Vi skär ut eller printar klädtransfers beroende på vad som passar bäst. Vi erbjuder även brodyr men då från tredjepartstillverkare.

Stort kontaktnät

Vår långa erfarenhet gör att vi har kunnat bygga upp ett stort nätverk genom åren. Därigenom kan vi erbjuda bra produkter och tjänster inom de flesta områden i vår bransch såsom profilreklam, skyltar, trycksaker, hemsidor, bildekor och godis med tryck samt skisser och ritningar för husbyggnation.

Central placering

Vi har valt att finnas tillgängliga mitt i centrum, dessutom med egen kundparkering.

Några av våra kunder…

Kolla in vår tryckshop

Här kan ni se priser på broschyrer, visitkort, klistermärken och Rollups m m. Ni kan dessutom beställa själva - enkelt och billigt

Profilkläder

Önskar ni profilkläder med brodyr eller tryck? Vi fixar både och. Vi säljer profilkläder av märkena 8848, Salming, James Harvest, Texstar, Matterhorn, Southwest, Cutter and Buck och Clique.

Husdesign

Behöver ni hjälp med att förverkliga husdrömmen eller kanske bygga till sommarstugan?
Vi jobbar mycket med husritningar eller husdesign som vi valt att kalla det. Vi gör kundskisser och ritningar för bygglov.

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. Om du inte hittar det du söker nedan så finns ändå möjligheten att vi kan hjälpa dig, hör bara av dig.
Grafisk design

Behöver du hjälp med att synas? Ibland behöver man bara en knuff i rätt riktning för att bli nöjd. Vi hjälper dig med din profil, logotyp eller hur du vill bli uppfattad av dina kunder.

Webbdesign/Hosting

Vi tillverkar alla typer av hemsidor. Det kan gälla allt från ensamföretagare till större företag med behov av webshop och bra sökmotoroptimmering (SEO). Vi erbjuder också egen Webhosting, kompletta paket från 100 kr/mån. LÄS MER.

Profilkläder

Profilkläder med tryck eller brodyr? Vi säljer profilkläder av märkena 8848, Salming, James Harvest, Texstar, Matterhorn, Southwest, Cutter and Buck och Clique.

Bildekor

En av de bästa reklampelarna man kan ha. Är du hantverkare eller kanske säljare och vill att er logotyp ska synas varje dag. Då är bildekor en fantastisk rullande annonsplats.

Trycksaker

Vi har tagit fram broschyrer, foldrar och andra trycksaker i mer än 20 år. Vi vågar lova att ni kommer bli nöjda med slutprodukten om ni anlitar oss.

Digital Signage

Har ni behov av visa olika sorters information under en dag? Kanske har ni en restaurang, vårdcentral eller bara mycket kunder som behöver information om dagarna. Då är Playipp lösningen för er. Kom in och prata med oss då vi har en av marknadens absoluta starkaste lösningar inom detta område.

KONTAKTA OSS

Antingen ringer ni oss eller om ni bara har en enkel fråga skickar ni iväg den via formuläret nedan

    Adress:

    Bangårdsgatan 8A,
    574 32 Vetlanda