Hej, jag heter Mattias Svahn
Jag är

KONTAKTA MIG

Bara ring eller maila mig med era funderingar, jag svarar nästan omgående

RING MIG

+46 (070) 966 13 13

BESÖKSADRESS

Bangårdsgatan 8A, 574 32 Vetlanda

VEM JAG ÄR?

Är jag någonsin seriös? Många skulle nog säga att så inte är fallet, men i min yrkesroll är jag faktiskt mycket seriös. Jag tycker om att skoja med folk men ställer om mig blixtsnabbt när det verkligen gäller.

Min yrkesbana började på fabriksgolvet på Sapa i Vetlanda. Efter några år där började jag studera på först Komvux, sedan ett tekniskt basår följt av en högskoleutbildning ”IT & Multimedia” på Växjö universitet. 

Idag driver jag denna reklambyrå tillsammans med min kollega Boje sedan 2009.

MIN YRKESROLL

TRYCK & DIGITAL PUBLICERING
0%
WEBBDESIGN
0%
PROJEKTLEDNING
0%

GRAFISK FORMGIVARE

Som grafisk formgivare hjälper jag mina kunder att hitta rätt uttryck för deras verksamhet. Inom denna genre jobbar jag med trycksaker, digitala dokument och för företagen utformar jag personliga lösningar.

WEBBDESIGN

När jag bygger hemsidor utgår jag oftast från en mall eller ett tema. Detta gör jag i första hand då det ger en stor ekonomisk fördel för kunden. Sedan personifierar jag hemsidan mot kundens grafiska profil.

PROJEKTLEDNING

Att leda mindre och större projekt hjälper, och sparar mycket tid för, mina kunder. Ofta sitter de upptagna med mycket andra viktiga saker de måste fokusera på och då uppskattas ett helhetsansvar från min sida.