Om Hördegård & Svahn Reklambyrå

En riktig reklambyrå mitt i händelsernas centrum
VILKA ÄR VI?

Hördegård & Svahn Reklambyrå finns i Vetlanda och jobbar med både mindre och större projekt åt våra kunder. Vi erbjuder kompletta magasins- och broschyrlösningar där vi sköter allt från fotografering, textskrivning till färdigtryckt material, hemsidor till både små- och medelstora företag.

Vi tar fram allt inom skyltning, dekor och digital signage, till exempel väntrums-TV. Under en lång period har vi också fungerat som produktionsbyrå åt större företag, där vi sätter oss in i företagets produkter eller tjänster och hjälper till med bland annat produktblad, annonser med mera.

Vårt upptagningsområde är Vetlanda, Sävsjö, Eksjö, Nässjö och Åseda.

Lång erfarenhet

Tillsammans har vi arbetat på reklambyrå i mer än 35 år. Detta borgar för att vi vet vad vi pratar om och vad vi gör.

Egen produktion

Förutom traditionell reklambyråverksamhet har vi även egen tillverkning av klädtryck och bildekor. Vi skär ut eller printar klädtransfers beroende på vad som passar bäst. Vi erbjuder även brodyr men då från tredjepartstillverkare.

Stort kontaktnät

Vår långa erfarenhet gör att vi har kunnat bygga upp ett stort nätverk genom åren. Därigenom kan vi erbjuda bra produkter och tjänster inom de flesta områden i vår bransch såsom profilreklam, skyltar, trycksaker, hemsidor, bildekor och godis med tryck samt skisser och ritningar för husbyggnation.

Central placering

Vi har valt att finnas tillgängliga mitt i centrum, dessutom med egen kundparkering.